AgStar Financial Services

AgStar piloted an open-plan office expansion project, remodeling a 6,800 sf tenant space in a multi-story office building in the heart of Apple Valley. Angled walls, soffits and carpeting define a dynamic environment while warm tones soften the interior. Environmentally friendly features include occupancy sensors for lighting, recycled and low VOC content materials, and extensive daylighting provided by over 200 linear feet of exterior windows. Kitchen and office storage cabinetry boast custom millwork, and a Cambria natural quartz counter tops the peninsula bar in the café space fondly named The Orchard. Two conference rooms and nine private “enclaves” are acoustically insulated and enclosed to provide options for privacy. These rooms are scheduled on a computerized system that can be accessed remotely by phone. “Nomad” stations for employees to dock their technological devices while they are operating from this office and permanent workspace with ample storage for “residents” introduce a new definition of the common workplace. AgStar plans to adapt this pilot program to other office locations in the near future.